Členská schůze Fanclubu se uskuteční 28.července 2015

21.07.2015 07:50

Tradiční členská schůze se uskuteční podobně jako v loňském roce v období přípravných zápasů. Tentokrát jsme termín zvolili po prvním přípravním utkání s týmem KHL Dinamem Minsk a to v úterý 28.července 2015.

Rádi bychom vás pozvali na členskou schůzi Fanclubu, na které můžete jako tradičně zvolit vedení Fanclubu a podiskutovat či se zeptat na vše, co vás zajímá. Utkání s Minskem začíná v 17 hodin, předpokládaný začátek schůze je tedy zhruba po 19 hodině. Členská schůze proběhne opět v tiskovém centru Ostrava Areny (dříve ČEZ Areny), kde se pohodlně dostaneme průchodem pod sektorem A3. Tam se prosím shromažděte všichni, kdo budete mít o účast na schůzi zájem a budete na zápase Vítkovic s Minskem. Kdo zápas nestíhá a chtěl by na schůzi přesto přijít, dostavte se k vrátnici na horním parkovišti u prosklené části areny, kde sídlí vedení HC Vítkovice Steel. Přijdeme pro vás a doprovodíme do tiskového centra.

Schůzi nebudeme zbytečně protahovat, nejprve během maximálně pěti minut shrneme loňskou sezonu a následně začneme s volbou vedení Fanclubu HC Vítkovice pro sezonu 2015/2016. Kdo má zájem kandidovat do vedení, může svou kandidaturu zaslat na náš email fanclub@fanclub-hcv.cz nebo ji osobně oznámit kterémukoliv členovi vedení Fanclubu. Dále bude pokračovat diskuze v tématech, které se vám budou zdát důležité nebo se budete chtít na cokoliv zeptat.

Pro členy bude připraveno v horkém počasí malé občerstvení, budou k dispozici také suvenýry, které se v loňské sezoně ještě nestihly prodat. Pro všechny zůčastněné připravujeme malé překvapení, které si můžete odnést domů. Po skončení schůze budete moci samozřejmě zaplatit členský příspěvek na novou sezonu, zakoupit si permanentku nebo si vyřídit další záležitosti týkající se Fanclubu či fandění. Doufáme tedy v hojnou účast!

Závěrem bychom jen podotkli - tím, že jste se přihlásili do Fanclubu by neměly vaše aktivity končit tím, že si koupíte levnější permanentku. Mělo by být ve vašem zájmu být alespoň do té míry aktivní tím, že dorazíte jednou za rok na členskou schůzi a vyberete vedení na novou sezonu. Nezabere to určitě více než hodinu po skončeném přípravného duelu, spíše méně, takže bychom si všichni v současném vedení Fanclubu přáli, abyste přišli v hojném počtu a rádi vás všechny uvidíme. Účasti na schůzích jsou vzhledem k počtu členů každým rokem tristní a nepomohly tomu ani změny termínů před/po sezoně či přesunutí schůze po skončeném přípravném utkání kde se očekává hojná účast fanoušků. Rádi bychom znali váš názor nebo co si přejete podniknout a realizovat v nové sezoně.

Pozvánky na schůzi budeme zasílat všem současným nebo bývalým členům na e-mail. Pokud víte, že nyní máte e-mail jiný než jste udávali v přihláškách, napište nám opět na e-mail fanclub@fanclub-hcv.cz a my si kontakty poupravíme. Rádi bychom vás prostřednictvím e-mailu informovali o aktuálních důležitých věcech kolem Fanclubu nejen prostřednictvím webu a sociálních sítí, ale občas i prostřednictvím e-mailu.

Děkujeme

Zpět