Fanoušci se chystají na utkání Vítkovic do Běloruska. Můžete jet i vy!

16.07.2015 14:19

Chcete vyrazit na utkání Champions Hockey League do Běloruska, kde v příhraničním Grodnu hrají Vítkovice s místním celkem Němanu? Někteří Fanclubáci na východ vyrazí, takže pokud máte zájem, můžete se závazně na tento "výjezd" přihlásit a to do středy 22.července 2015.

Konečný termín pro závazné přihlášení je do středy 22.července 2015. S tím je spojeno také nahlášení několika důležitých informací pro vyřízení víza do Běloruska. Dostat se do této země není úplně jednoduché, takže pokud nechcete podstoupit martirium se získáváním pozývacího dopisu a vyřízení víza za výrazně vyšší poplatek než můžeme mít my, můžete se připojit k fanouškům z řad Fanclubu.

V plánu je jet auty a to den před zápasem, který se odehraje v neděli 30.srpna 2015 od 15 hodin. V sobotu se tedy vyrazí a ubytování bude zajištěno na východu Polska nedaleko hranic s Běloruskem, abychom se mohli v neděli dopoledne pohodlně přesunout přes hranice do pátého největšího města Běloruska.

Podle počtu přihlášených osob se domluvíme na počtech lidí do aut, ideální by bylo, pokud máte zájem, kdybyste měli možnost jet také autem. Je možné, že to nebude potřeba, ale pro operativnější domluvu by to bylo výhodou.

Co je nutné do středy 22.července odevzdat?

  • uvést své nacionále (jméno, příjmení, datum narození atd.)
  • číslo platného pasu (informace o platnosti pasu níže)
  • odevzdat fotografii, která bude umístěna na vízum
  • poplatek 10€ za vyřízení víza

Na co je důležité si dát pozor?

Pokud jste již někdy byli vyhoštěni z běloruského území, máte bohužel smůlu. Další důležitou informací je ta ohledně platnosti pasu. Ten musí být ještě platný 90 dní po plánovaném dni opuštění Běloruska. To znamená, že pokud je utkání 30.srpna 2015, musíte mít pas ještě platný 28.listopadu 2015. Pokud váš pas tomuto termínu nevyhovuje, patrně máte již nyní smůlu, pokud nejste schopni si pas vyřídit v nějakém zrychleném řízení.

Fotografii a poplatek můžete předat členům vedení Fanclubu, ideální možnost je v pátek 17.července 2015, kdy si můžete zakoupit permanentku na novou sezonu v Restauraci Bazar (více informací na úvodní stránce webu). Případně se na e-mailu Fanclubu domluvit na termínu předání údajů, fotografie a zaplacení poplatku.

Jak se jede do Grodna?

Podrobnější informace podáme účastníkům výjezdu. Vyhrazujeme si ovšem právo některé fanoušky nepřipojit k žádosti o vízum podle přechozích zkušeností z výjezdů. Informace ohledně výjezdu do Mannheimu (druhý zápas ve skupině CHL) přineseme v dalších dnech.

Zpět