Florbalové utkání fanoušků a hokejistů Vítkovic (24.června 2015)

28.06.2015 11:09

Po čtyřech letech si mohli vítkovičtí fanoušci vyzkoušet, jaké je to hrát proti vítkovickým hokejistům nebo s nimi sedět na jedné střídačce. Již potřetí se uskutečnil zápas fanoušků Vítkovic s hokejisty HC Vítkovice Steel. Utkání se hrálo v Multifunkční hale ČEZ Areny.

Po úvodní třetině, která skončila vedením černo-modrých 3:0 přišla ve druhé části branková smršť. V poslední části nakonec vedoucí mužstvo dokázalo vstřelit desátou branku, když se střelecky prosazovali nejen profíci z řad hokejistů, ale také zástupci fanoušků. Často bylo vidět ze strany "tmavých" přečíslení, rychlý únik a poměrně snadný gól. To co se "barevným" nedařilo v základní hrací době, tedy střílení gólů, to si vynahradili v pozápasových samostatných nájezdech.

Za vítězný tým z "tmavých" se v nájezdech prosadil jen Marek Vedlich když se proti jistému gólmanovi neprosadila hned kompletní vítkovická brankářská trojice Kantor, Šindelář, Dolejš. Na druhé straně byl exekutor nájezdu úspěšný hned dvakrát a proto se "barevní" radovali z výhry po samostatných nájezdech 2:1.

Tým modro-černých - Tým barevných 10:0 (3:0, 4:0, 3:0), na samostatné nájezdy 1:2

Sestava fanoušků modro-černých: Žilinský - Dombrovský, Martínek, Maier, Trajkov, Hons - Vedlich, Bauch, Mrázek, Starostka, Kempa. Z hráčů například Filip Šindelář, Pavel Kantor, Daniel Dolejš, Tomáš Kudělka, David Štich, Michael Vandas, Filip Kuťák, Ivan Puzič, Tomáš Pastor.

Sestava fanoušků barevných: Zielina - Žurek, Sechra, Tokár, Urban, Hikl, Knop, Fránek, Veverka, Jochym, Garnol. Z hráčů například Lukáš Kucsera, Jan Štencel, Patrik Zdráhal, Petr Kolouch, Michal Hlinka, Marek Bail, Erik Němec.

Fotografie

Zpět