Informace ke schůzi Fanclubu a k prodeji permanentek na zápase s Popradem

05.09.2013 15:14

Informace k dnešní plánované schůzi Fanclubu a prodeji permanentek na posledním přípravném zápase:

Členská schůze Fanclubu

Koná se tedy ve čtvrtek 5.9.2013 od 19h v tiskovém centru ČEZ Arény. Chtěli bychom vám touto cestou připomenout termín dnešní členské schůze Fanclubu. Informace již proběhla několikrát proběhla na webových stránkách Fanclubu a také na Facebooku.

Schůze se bude konat ihned po skončení přípravného utkání HC VÍTKOVICE STEEL - HK Poprad, tedy cca v 19 hodin v tiskovém centru ČEZ Areny. Sraz je tedy ihned po skončení utkání u vstupu do VIP prostor haly pod sektorem A3 (tedy vstup nad výjezdem rolby). Buďte tam prosím všichni včas, děkujeme.

Na schůzi se rychle shrne loňská sezona, proběhne volba do vedení Fanclubu na sezonu 13/14 a samozřejmě se můžete na cokoliv zeptat co vás zajímá. Doufáme v hojnou účast, jelikož je schůze spojena s posledním přípravným utkáním před začátkem sezony. Nebudeme schůzi zbytečně natahovat abyste byli včas doma.

Pokud by se někdo ze členů Fanclubu ještě rozhodl kandidovat do vedení, může se přihlásit ještě na schůzi než započne hlasování. Dosud oznámili svou kandidaturu Tomáš Martínek, Jaroslav Dospíšil, Anežka Bačová, Tomáš Maier, Martin Hons a Pavel Kolowrat.

Permanentky na sezonu 2013/2014

Na dnešním utkání se také budou prodávat permenentní vstupenky na novou sezonu. Bude jich připraveno 74 kusů, ale pokud bude zájem velký, stejně jako na posledním domácím přípravném utkání, budou si "opozdilci" muset s nákupem počkat až na první extraligový zápas. Děkujeme za pochopení.

Prodej bude probíhat tradičně u hlavního vstupu do ČEZ Areny, v bílém stánku vedle vstupu na sektor B3 a to o první a druhé přestávce přípravného zápasu. Samozřejmě členské příspěvky a další věci budete moci vyřídit i na schůzi Fanclubu.

Pro upřesnění - členský příspěvek na novou sezonu je stále 400 Kč (pro osoby mladší 15 let 300 Kč), pro nové zájemce jednorázové zápisné 100 Kč a cena permanentní vstupenky je 1500 Kč (vratná záloha na načipovanou permanentku budeme účtovat opět 200 Kč).

Touto cestou bychom také rádi apelovali na ty, kteří ještě permanentky z loňské sezony nevrátili - ještě není vráceno cca 90 permenentek, což je téměř zhruba čtvrtina všech prodaných z loňska! Pokud nemáte zájem o permanentku na novou sezonu, alespoň přijďte vrátit tu loňskou. Tím se mohou permanentky načipovat pro další zájemce, v opačném případě necháme vyrobit nové.

Po skončení dnešní schůze budou permanentky již jen na objednávku - tudíž nejlépe e-mailem si pak napište že chcete permanentku a na dalším domácím utkání Vítkovic vám bude k dispozici k prodeji. Objednat si ji budete moci i na dnešním přípravném utkání nebo na schůzi, pokud se na vás nedostane s omezeným počtem permanentek.

Zpět