Na domácích zápasech si můžete zakoupit šály

10.03.2014 12:10

Blíží se předkolo play-off s Libercem a proto se opět můžete vybavit suvenýry. Ve stánku Fanclubu, který bývá na domácích zápasech na levé straně bílých stánků po vstupu hlavním vchodem ČEZ Areny, budeme jak v pondělí tak v úterý prodávat oblíbené šály.

Dostala se nám do rukou další zásilka přibližně šedesáti kusů šál, takže je dostatek jak bílých a modrých šál Fanclubu, tak také šály Vítkovice Poprad, o které je velký zájem. Cena šál je stále stejná a to parádních 200 Kč.

Na případné další utkání play-off připravujeme také další suvenýry. Jinak kromě šál máme k prodeji za cenu 500 Kč modré dresy velikosti XL z loňské sezony a to se jmény UJČÍK #11 a KÁŇA #79. Ty byly objednány pro členy Fanclubu, kteří si je ovšem nevyzvedli a dokonce ani nezaplatili. Proto je dáváme s výraznou slevou do prodeje.

Kromě šál a dresů naleznete v našem stánku také fanclubácké produkty jako podložky pod myš, hrníček, zapalovač s logem a další. Ve stánku si můžete rovněž koupi balíčky letošních kartiček OFS a to za skvělou cenu 45 Kč. V prodeji máme také kusové karty vítkovických hráčů z letošních OFS karet.

Budeme rádi, když se do našeho stánku zastavíte :-)

 

 

Zpět