Na konci června se uskuteční florbalový duel Fanclubu s hokejisty Vítkovic

10.06.2015 22:05

Poslední červnový týden se můžete těšit stejně jako před třemi lety na florbalový duel mezi vítkovickými fanoušky a týmem HC Vítkovice Steel. Termín bude ještě upřesněn, ale bude se jednat nejspíše o úterý 23.6. nebo středu 24.6. Na co se můžete těšit?

Pokud jste již někdy florbal hráli a máte zájem poměřit síly s hokejisty Vítkovic, můžete se hlásit prostřednictvím našeho tradičního formuláře na webu na tuto akci. Přednost budou mít samozřejmě členové Fanclubu, kvóta pro soupisku z řad fanoušků je 20 osob + 2 gólmani. Poté se namíchají dva týmy kde kromě brankáře budou čtyři formace na každé straně. Týmy budou promíchány, takže se nebude jednat vyloženě o duel Fanclub vs. Hokejisté. Informace o formátu zápasu ještě upřesníme.

Nevíte jak taková akce probíhá a nebyli jste na tomto v podobném duchu laděném duelu před sezonou 2012/2013? Nevadí, alespoň prostřednictvím článku a fotografií na webu hc-vitkovice.cz si můžete tuto akci připomenout:

https://www.hc-vitkovice.cz/fotogalerie/florbalovou-exhibici-a-muzstva-s-fanclubem-rozhodly-az-najezdy-fotogalerie.html

Jak se přihlásit?

Zájemci se tedy mohou hlásit prostřednictvím našich stránek formulářem. Poté zveřejníme soupisku hráčů "našeho" týmu fanoušků. Samozřejmě vám také upřesníme termín jakmile bude potvrzen ze strany hokejového klubu.

Děkujeme za pochopení a budeme se těšit na vaše přihlášky!

Zpět