Organizační informace k výjezdu do Třince

14.12.2014 11:07

Jelikož jedou tentokrát do Třince čtyři autobusy, podařilo se nám ve spolupráci s Policí ČR domuvit na nových parkovacích místech poblíž Werk Areny.

Nejprve se prosím podívejte, kdo kde v autobusech sedí, aby se odjezd od ČEZ Areny nezdržoval. Seznam přihlášených osob je zde.

Ve výjezdové tipovačce se hraje o parádní jackpot z minulých výjezdů a to 2400 Kč. Aby to bylo jednodušší, rozdělili jsme částku na všechny autobusy, tudíž v každém se bude hrát o počáteční bonus 600 Kč plus to, co se vybere v každém autobuse. V případě více výherců by to bylo organizačně složité - máme zkušenosti z předchozího výjezdu do Třince, kde se pak někteří výherci o peníze nepřihlásili nebo jsme je pak složitě kontaktovali a peníze předávali.

A teď už k samotné cestě. Do Třince se přijede autobusy směrem od hlavního nádraží a těsně před odbočením u Tesca vlevo ke stadionu se zabočí k autosalonu, kde budou autobusy zaparkovány. Tam nám bude asistovat policie a po rozdání vstupenek (jako tradičně při výstupu z autobusu) nás doprovodí ke stadionu až k turniketům.

Zde se bude parkovat a půjde se do Werk Areny:

U tohoto autoservisu se bude parkovat (proklik na street view Seznam.cz):

Po utkání by opět bylo ideální stejně jako v prvním utkání ve Werk Areně, aby osoby jedoucí autobusy zůstaly ještě chvíli po zápase v sektoru a pak se půjde společně k autobusům.

Děkujeme všem za spolupráci a po zkušenostech z minula - byli bychom rádi, abyste omezili konzumaci alkoholu po cestě do Třince. S některými byly minule problémy a rádi bychom předešli komplikacím - osoby které budou výrazně pod vlivem alkoholu nebudou brány na další výjezdy a to bez výjimek.

Díky za pochopení

Zpět