Plánuje se druhý autobusový výjezd do Liberce

09.02.2014 13:27

Jelikož na první utkání do Liberce se naplnil autobus bez problémů, vypisujeme tedy opět autobusový výjezd do Liberce. Jede se opět v neděli a opět je relativně příznivý čas. Bylo by dobré povzbudit vítkovické hokejisty v boji o elitní šestku a předposlední výjezd základní části k tomu jen a jen vyzývá.

Abychom si to shrnuli. Zápas 50.kola Tipsport Extraligy se hraje v neděli 2.března 2014 v liberecké Tipsport Areně. Utkají se spolu týmy Bílí tygři Liberec a HC VÍTKOVICE STEEL. Fanclub by rád vypsal autobusový výjezd i když cena nebude až tak nízká jako minule. Přesto doufáme, že se nám autobus podaří zaplnit.

Zápas se hraje od 17 hodin, tudíž návrat k ČEZ Areně by mohl být kolem 1 hodiny, možná dříve. Předchozí duel se hrál od 15:30 hodin a návrat do Ostravy byl těsně po 11 hodině. To zase nen tak špatné a hlavně pojede se autobusem, nebudete muset řešit starosti se cestováním či přestupováním. Prostě sednete a jedete na místo a zpět.

Cena výjezdu se bude pohybovat kolem 500 Kč, samozřejmě kromě cesty bude v ceně také vstupenka. Pojďme ukázat, že nám není postup do elitní šestky play-off lhostejný, a zafanděme pořádně na severu Čech. Čas odjezdu ještě bude upřesněn po domluvě s autodopravcem. Budeme vás samozřejmě informovat.

A pozor! Ti, kteří pojedou na výjezd do Liberce budou mít na následující výjezd na poslední kolo do Třince slevu 100 Kč! Takže pro členy Fanclubu by tak Třinec mohl být zcela zdarma! Doufáme, že se autobus do Liberce povede naplnit.

Přihlašovací formulář zde

V autobuse by mělo být opět zajištěno plechovkové pivo, takže kdo má zájem, bude k dospozici.

Kde je sraz?

Sraz bude jako tradičně u ČEZ Areny, při pohledu na hlavní vstup z ulice Závodní po pravé straně na parkovišti.

Zpět