Po utkání s Litvínovem 23.10. bude mimořádná schůze

09.10.2015 09:03

Chtěli bychom vás touto cestou informovat o mimořádné členské schůzi, která se bude konat po domácím utkání Vítkovic s Litvínovem v pátek 23.10. a to zřejmě v prostorech Ostrava Areny nebo případně přilehlého okolí. Všichni letošní členové Fanclubu jsou zváni.

Jelikož se Fanclub jako občanské sdružení musí podle nového občanského zákoníku přetransformovat na spolek (k 1.lednu 2014 byl zrušen zákon o sdružování občanů 83/1990 Sb. a vše se přesunuje do nového občanského zákoníku 89/2012 Sb.), bylo třeba poupravit stanovy Fanclubu HC Vítkovice. S tím je spojeno to, že nové stanovy musí schválit členové Fanclubu. Nepůjde tedy o nic dramatického, stanovy byly připraveny s notářkou, aby byly v souladu s občanským zákoníkem. Pokud ovšem někdo bude mít připomínky, jsou vítány.

S těmito nutnými změnami jsme také změnili sídlo Fanclubu, které nyní bude místo adresy v Ostravě-Polance nově v budově na ulici Dobrovského 29 v Ostravě-Přívoze. Se zapsáním Fanclubu HC Vítkovice z.s. do rejstříku spolků bude nyní snadnější změna banky, kde má Fanclubu aktuálně účet. V plánu je převod účtu od Reiffeisen Bank do FIO Banky. O dalších krocích vás budeme informovat.

Toto je tedy stručný program mimořádné schůze, návrh Stanov bude zaslán všem členům na e-mail k prostudování, takže pokud nebude mít nikdo námitek bude schůze záležitostí několika minut.

Všichni členové Fanclubu jsou tedy srdečně zváni - termín je v pátek 23.října 2015 po utkání s Litvínovem, prostory upřesníme. Jen bychom byli rádi abyste s tímto termínem počítali a udělali si chvilku i po zápase.

Děkujeme

Zpět