Blíží se zápasy předkola play-off v Liberci

11.03.2014 13:49

Jelikož se blíží jeden či případně dva zápasy v Liberci, předkládáme zde několik informací jak se dostat ke stadionu, kde je možnost levného ubytování případně kolik stojí vstupenky.

Jelikož autobusový výjezd se nekoná, zde jsou informace jak jet do Liberce. Samozřejmě ideální variantou je cesta autem, kde si každý zvolí čas odjezdu a také zda jede na jeden den či případně dva. Proto také neorganizujeme autobusový výjezd, jelikož každý fanoušek má jiné požadavky na cestu a ubytování.

Pokud jste nuceni jet vlakem, cesta je o poznání složitější, jelikož návrat z Liberce ještě ve večerních hodinách je nemožný. Cestující vlakem by i tak museli zvolit přespání a jet zpět do Ostravy vlakem. Ideální varianta je tedy cesta autem popřípadně vlakem ovšem s přespáním.

Kde se Tipsport Arena nachází?

Cestou autem po odbočení za Turnovem na silnici E442 směrujte stále do Liberce. Jeďte stále po hlavní silnici a až v centru Liberce kousek za Baumaxem (po pravé straně) odbočte doprava. Pak podjedete hlavní silnici a na kruhovém objezdu se dáte buď rovně na parkoviště u Tipsport Areny nebo doprava kolem haly (cesta k hotelu).

Adresa: Jeronýmova 570/22, 460 07 Liberec 7

Kde se ubytovat poblíž haly?

V blízkém okolí liberecké Tipsport Areny jsou víceméně dvě možnosti levného ubytování, které se k nám dostaly.

Hotel Arena ***

Zde je možnost využít služeb klasického hotelu případně ještě levnější varianty a to ubytovny. Jelikož se hotel nachází přímo v areálu Tipsport Areny, není třeba pak někam složitě jezdit, což je jistě výhoda. Hotelová část má 43 dvoulůžkových pokojů, 4 apartmány a 5 bezbariérových pokojů. Ubytovna má kapacitu 22 pokojů, z čehož jsou pokoje buď čtyř nebo šestilůžkové. Dva pokoje jsou bezbariérové.

Adresa: Jeronýmova 570/22, 460 07 Liberec 7
Cena: oficiální ceník je zde, dle našich informací je cena pro fanoušky Vítkovic snížena o 10% z ceníku
Web: https://www.sportparkliberec.cz/cz/o-hotelu

Penzion Karolina

Nedaleko Tipsport Areny je také Penzion Karolina, který je dostupný a kdo nechce využít služeb hotelu přímo na stadionu, toto je druhá volba. Je zde také více možností ubytování a pokojů, takže můžete kouknout na stránky penzionu vybrat si.

Adresa: Karolíny Světlé 314/31, 460 07 Liberec
Cena: ceník je zde, cena za osobu za noc je 250 Kč, na více nocí sleva
Web: https://www.penzion-karolina-liberec.cz/

Jsou i další možnosti ubytování, ale tyto nám přijdou ideální vzhledem k ceně a vzdálenosti od stadionu.

Informace ohledně vstupenek

Ceny vstupenek na utkání v Liberci naleznete zde. Ceny se pohybují od 150 Kč (na balkoně) do 250 Kč (dlouhá strana na sezení).

Sektor hostí je obvykle na sektoru 115. Tam stojí vstupenky dle ceníku 210 Kč.

Zpět