Prodej permanentních vstupenek na přípravných zápasech

05.08.2013 13:32

Měsíc srpen je jako obvykle vyhrazen přípravným zápasům a proto se jako již tradičně budou prodávat permanentky pro Fanclub na těchto utkáních. V domácím prostředí ČEZ Areny odehrají svěřenci trenérů Oremuse a Šimíčka pět duelů, všechny od 17 hodin.

Kdy si můžu zajistit permanentku a zaplatit členství?

Hned první dvě možnosti budete mít první týden v srpnu, kdy se hrají dvě utkání ve středu a čtvrtek 7.a 8.srpna 2013. Permanentek bude dostatek, takže se prosím dostavte a zajistěte si sezonní vstupenku v dostatečném předstihu. Další možnosti budou ještě v úterý 13.srpna se Zlínem, v úterý 20.srpna v duelu s Kometou Brno a úplně poslední šance ve čtvrtek 5.září se slovenským Popradem.

Kde se bude prodávat?

Prodej bude probíhat pod tribunou B3 vně stadionu, tedy v místech, kde se během sezony prodávají suvenýry či hokejové kartičky. Je to prakticky u hlavního vstupu ihned po příchodu do arény. Jelikož je možné, že zájemců bude více, během obou přestávek mezi třetinami snad stihneme veškeré zájemce "odbavit", takže se prosím obrňte trpělivostí pokud by byla frotna zájemců delší. Loni se prodalo téměř tři stovky permanentek, letos je jich prodána zatím jen padesátka (a to bylo již mnoho termínů během léta).

Co je třeba zaplatit?

Chtěli bychom ovšem upozornit, že ten kdo má zájem o permanentní vstupenku, musí rovněž zaplatit členský příspěvek (pro nadcházející sezonu činí 400 Kč). Nejde jej zaplatit v pozdějším termínu, to samé platí i o platbě permanentek. Pokud nebude platba za permenentku či členské příspěvky připsána na účtu Fanclubu nebo nebude hotovost předána přímo u prodeje na zápase, nebude možné permanentku získat - a to bez výjimek.

Cena permanentní vstupenky pro sezonu 2013/2014: 1 500 Kč
Záloha za permanentní vstupenku: 200 Kč (ta nebude účtována, pokud jste vrátili permanentku z loňské sezony)
Členský příspěvek člena Fanclubu pro sezonu 2013/2014: 400 Kč (do 15 let je cena 300 Kč)
Zápisné za nového člena, který přinese vyplňenou přihlášku: 100 Kč

Každý člen Fanclubu si na svou osobu může zakoupit maximálně dvě permanentní vstupenky.

Důležité upozornění:

Další termíny prodeje před úvodním extraligovým zápasem již nebudou! Objednávky, prosby či dotazy o prodeji těsně před prvním domácím duelem nebo snad v den utkání (2.kolo, neděle 15.9. s Karlovými Vary) budou bezpředmětné. Termínů bylo dostatek a nelze všem vyhovět. Proto zajistěte si permanentku nejlépe v níže uvedených termínech.

Poslední termín prodeje před začátkem Extraligy je tedy 5.září 2013 na domácím přípravném zápase s Popradem!

Poté se budou permanentky prodávat až o přestávkách na domácích extraligových zápasech Vítkovic, tedy i na již zmíněném druhém kole s Karlovými Vary a dalších následujících. Termínů prodeje již bylo pět, na přípravných zápasech bude dalších pět - to je dostatečný počet a každý si mohl alespoň na jeden termín udělat čas.

Členská schůze Fanclubu

Další možností k vyřízení permanentek a členských příspěvků na novou sezonu bude také členská schůze Fanclubu, která bude úzce spojena zřejmě s přípravným utkáním s Brnem (20.8.) nebo Popradem (5.9.). Do pátku 9.srpna 2013 bude termín a čas schůze znám a uveřejněn zde na webových stránkách. Budeme rádi za vaši účast - na schůzi si budete také moci zakoupit permanentky a vyřídit členské příspěvky. S tím je také spojena volba vedení Fanclubu na novou sezonu 2013/2014 a další informace ohledně nové sezony.

Zde je přehled domácích utkání, kde je možné zaplatit členské příspěvky a získat permenentky:

Seznam domácích přípravných zápasů

Středa 7.srpna 2013 v 17:00 hod.
HC VÍTKOVICE STEEL - HC Košice

Čtvrtek 8.srpna 2013 v 17:00 hod.
HC VÍTKOVICE STEEL - Reprezentace Francie

Úterý 13.srpna 2013 v 17:00 hod.
HC VÍTKOVICE STEEL - HC PSG Zlín

Úterý 20.srpna 2013 v 17:00 hod.
HC VÍTKOVICE STEEL - HC Kometa Brno

Čtvrtek 5.září 2013 v 17:00 hod.
HC VÍTKOVICE STEEL - HK Poprad (Slovensko)

Zpět