Sezona začíná, můžete jet autobusem do Mannheimu i Hradce Králové

01.09.2015 10:00

Přípravné období a zápasy Champions Hockey League nám pomalu finišují, takže bychom vás rádi pozvali na nadcházející autobusové výjezdy, které jsou v plánu. Jedná se o utkání CHL v německém Mannheimu a také první extraligový duel na ledě Mountfieldu Hradce Králové.

CHL: Adler Mannheim - Vítkovice (sobota 5.9.)

Jako první v pořadí je duel v Mannheimu s místním Adlerem. Cesta je dlouhá, o to více logisticky náročná, že den předtím (pátek 4.9.) se hraje domácí zápas CHL s Němanem Grodno. Odjezd byl naplánován na 5:30 hod. abychom se pohodlně do Německa dopravili a i vzhledem ke stavu našich dálnic a rychlostních silnic měli určitou rezervu. Po cestě bude několik přestávek aby se každý mohl protáhnout nebo si koupil jídlo a pití. V případě dobrého dojezdového času se můžeme případně podívat i na závodní okruh Hockenheim, který je v těsné blízkosti Mannheimu. V autobuse bude možnost si koupit vychlazené plechovkové pivo z lednice, pojedeme tentokrát jiným autobusem než klasicky (foto vpravo).

Atraktivní zápas u německého mistra DEL by měl doufejme naplnit jeden autobus, aktuálně v době zveřejnění tohoto článku jsme měli přihlášeno 35 osob. Takže místa je stále dost, můžete se hlásit pomocí klasického přihlašovacího formuláře. Na zápase Mannheimu s Němanem Grodno přišla hezká návštěva 7219 diváků. I podle vyšších cen vstupenek předpokládáme, že zájem o zápas s Vítkovicemi bude ještě větší. Kapacita SAP Areny je 13 600 míst.

Když to tedy shrneme: Cena je 1000 Kč za osobu, v ceně je cesta autobusem do Mannheimu a zpět a vstupenka na utkání. Odjezd je od Ostrava Areny v 5:30 hod. ráno, utkání se hraje v 19:30 hod.

U tohoto výjezdu je nutná platba předem. Proto kdo se přihlásí a bude mu jeho rezervace potvrzena, musí zaplatit částku 1000 Kč buď na účet Fanclubu (2443 001 001 / 0500, Reiffeisen Bank) nebo osobně na pátečním utkání s Grodnem v domácím sektoru C2 u povolaných osob.

PŘIHLÁSIT SE NA VÝJEZD DO MANNHEIMU

1.kolo TELH: Mountfield Hradec Králové - Vítkovice (pátek 11.9.)

Vůbec prvním výjezdem autobusem v novém ročníku Extraligy bude zápas v Hradci Králové. Velký autobus se již nejspíše nenaplní, proto počítáme s variantou mikrobusu pro 15 osob případně malého autobusu pro 22 osob. Cenově to aktuálně vychází na 350 Kč pro členy Fanclubu, pro ostatní zájemce 450 Kč. Hlásit se můžete stále pomocí přihlašovacího formuláře níže.

Čas odjezdu by měl být ve 14:30 hod. klasicky od Ostrava Areny napravo od hlavního vstupu z ulice Závodní. V případě dotazů nás můžete kontaktovat na e-mailu Fanclubu.

PŘIHLÁSIT SE NA VÝJEZD DO H.KRÁLOVÉ

Zpět