V neděli 24.11. se jede autobusem do Liberce!

14.11.2013 22:51

Po delší době vyhlašujeme autobusový výjezd dále než jen po Moravě. Pojeďte v neděli do Liberce pomoci vítkovickým hráčům získat tři body.

Jako již tradičně se plánuje odjezd od ČEZ Areny, sraz bude na parkovišti při pohledu napravo od hlavního vchodu. Čas odjezdu ještě bude s dopravcem upřesněn, přesto předpokládáme, že se pojede v dopoledních hodinách. Zápas v Liberci začíná v 15:30 hodin, takže zpátky ze severu Čech budeme zpět k večeru. To je velmi lákavá představa, nemyslíte? Žádné noční cestování a následné ranní vstávání v pondělí do práce či školy. Budeme zpět v Ostravě v rozumnou dobu :-)

Cena výjezdu je nastavena pro členy Fanclubu 400 Kč, pro ostatní zájemce 500 Kč. K dispozici bude v autobuse opět plechovkové pivo Radegast 10°, takže piva si kupovat nebudete muset. Vybavte se alespoň nějakým jídlem, prozatím se neví, kde bude pauza na případné jídlo. Nejspíše se opět zvolí varianta, že se zastaví poblíž obchodního centra, kde je kromě klasického jídla také několik fastfoodů.

Aby se výjezd uskutečnil, bude potřeba alespoň cca 35 osob. Doufáme ale, že díky vhodnému termínu a času se autobus naplní do posledního místa. Kapacita do autobusu je 48 míst, u svých rezervací prosím uvádějte, zda jste či nejste členy Fanclubu. Děkujeme. V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat na emailu fanclub@fanclub-hcv.cz.

Přihlašování na výjezd

Zpět