Výjezd do Havířova (31.července 2014)

03.08.2014 20:00

První přípravný zápas zavedl hokejisty Vítkovic na led prvoligového Havířova. Na stadioně se sešla úctyhodná návštěva 3483 diváků, o atmosféru se staraly oba tábory fanoušků. Organizovaný výjezd do nejmladšího města v republice se nekonal, takže vítkovičtí fans přijeli auty, autobusem nebo vlakem. Větší radost z výsledku nakonec mohli mít vítkovičtí příznivci, když tým trenéra Romana Šimíčka přehrál regionálního rivala i s kombinovanou a mladou sestavou 3:0. Dva góly zaznamenal Roman Szturc, jednou se trefil Vojtěch Tomi. Ostravským chyběli v sestavě reprezentanti v různých věkových kategoriích tak také zkušení a starší borci. Z vychytané nuly se může radovat Daniel Dolejš, který dostal přednost před Filipem Šindelářem.

AZ Havířov - HC Vítkovice Steel 0:3 (0:0, 0:2, 0:1)

Branky: 32. Szturc (Dudáš), 36. Tomi, 46. Szturc (Hlinka, Vandas). Rozhodčí: Mrkva, Šutara – Barteček, Fiala. Vyloučení: 10:10. Využití: 0:1. Diváci: 3483 diváků.

Sestava Vítkovic: Dolejš - Čerešňák, Šenkeřík, Pastor, Dudáš, Bail, Hawlík, Charvát, Puzič - J. Káňa, Tomi, Šedivý - Vandas, Hlinka, Szturc - Kucsera, Kolouch, Němec - Blahuta, Česlík, Kuťák.

Fotografie

Zpět