Výjezd do Liberce (28.října 2010)

29.10.2010 21:29

Na 16. kolo Tipsport extraligy se nám na svátek do Liberce povedlo naplnit bus, tedy stejně jako dva roky zpět. Cesta probíhala vcelku v klidu s velkým množstvím zastávek. Bohužel jsem doma zapomněl nálepky a tak jsme měli na prodej pouze 10 balíčků. V Liberci jsme byli méně než dvě hodiny před zápasem. Než Uphon zašel pro lístky, udělali jsme pár fotek celé skupiny. Následně se někteří rozutekli do hospod a tak podobně, my jsme už šli ke vchodu a počkali si pár minut na otevření. Kupodivu nebyly problémy s pronesením jak velkých tak malých vlajek na tyčích. První třetina vypadala nadějně, i když byl Liberec lepší, dlouho bylo skóre 0:0. Až 39 sekund před koncem otevřel gólem do šatny účet zápasu Kudrna. I když se nám povedlo vyrovnat hned ve třetí minutě druhé třetiny, během dalších tří nám soupeř odskočil na rozdíl dvou branek, což asi rozhodlo zápas. Jiskřičku naděje sice rozdmýchal Huna, ale další dva góly rozhodli o vítězství domácích 5:2. Celkem nás bylo v kotli něco kolem 60, nefandili jsme špatně, ale při větším vedení domácích se už přidávala celá hala a to se dá těžko přeřvat. Tentokrát jsme měli choreo i venku, do Liberce jsme vzali vítkovický znak s nápisem Vítkovice forever. Zpět to byla zase klidná cesta s nějakým tím filmem a pospáváním. Ve dvě hodiny jsme dorazili do Ostravy. Chtěl bych podotknout, že mi přijde divné, že jsou i lidi, kteří jedou x kilometrů přes celou republiku a pak nefandí. To se přece můžou dívat doma. Je to sice každého věc, ale ... A další věc je, že jsem se tentokrát ujal bubnu a bubnoval celý zápas. Fakt to není sranda, každý kdo kdy bubeníky kritizoval by si to měl zkusit :-)

Autor textu: Pavel Kolowrat

Bílí tygři Liberec - HC Vítkovice Steel 5:2 (1:0, 2:2, 2:0)

Branky: 20. Kudrna (Trončínský, Dušek), 25. Klimenta (Plodek, Víšek), 26. Trončinský (Kudrna, Nedvěd), 41. Kudrna (Hunkes, Nedvěd), 50. Vak (Nedvěd, Hunkes) - 23. Ujčík (Tomas, Sýkora), 38. Huna (Trnka, Burger). Rozhodčí: Šindler, Hribik - Pešek, Jelínek. Vyloučení: 4:7. Využití: 1:1. Diváci: 5343 diváků.

Sestava Vítkovic: Šindelář - Barinka, Punčochář, Trnka, Ovčačík, Malík, Voráček, Rehák, - Svačina, Burger, Huna - Vrána, Pohl, Klimek - Tomas, Ujčík, Húževka - Szturc, Sýkora, Káňa - Kucsera.

Fotografie

Zpět