Florbal Fanclubu s hokejisty Vítkovic se odehraje ve středu 24.6.

16.06.2015 13:45

Termín společného florbalového utkání vítkovických fanoušků s hokejisty Vítkovic je na světě. Toto sportovní dostaveníčko se odehraje ve středu 24.června 2015 od 16 hodin v Multifunkční hale ČEZ Areny.

Každý tým bude mít dvacet hráčů což znamená, že v každém týmu bude vybráno deset fanoušků a deset hokejistů. Brankáři budou zajištěni Fanclubem. Utkání potrvá 3x12 minut s tříminutovými přestávkami mezi třetinami. Po utkání proběhnou samostatné nájezdy. Následně by proběhla prohlídka kabiny A-mužstva Vítkovic.

Kdo z vás má nadále zájem zúčastnit se této akce, kterou jsme již představili v článku zde na webu, může se hlásit pomocí kontaktního formuláře na stránkách Fanclubu. Aktuálně máme na soupisce zapsáno 13 hráčů a 2 brankáře (v úterý 16.6. ve 13:50 hod.), tedy ještě alespoň 7 hráčů z řad fanoušků se může přihlásit.

Přineste své permanentky z loňské sezony!

Na tuto akci budete moci přinést permanentky z loňské sezony abychom je mohli odevzdat na sekretariátu klubu k dalšímu načipování na novou sezonu. Prodej permanentek pro Fanclub by pak probíhal na konci června.

Na utkání se můžete příjit podívat třeba jen jako diváci, nemusíte nutně hrát. Bylo by však vhodné přinést loňské permanentky, které mají hnědou či bronzovou barvu.

Zpět